«به من آموزش بده»

«به‌ من‌ آموزش‌ بده» TeachMeNow، یک پورتال آموزش خصوصی آنلاین است که توسط زن جوانی به نام «ثیا مایرولد» Thea Myhrvold راه‌اندازی شده است. این استارت‌آپ در مسابقه «اینفینیتی لب» The Infiniti Lab در هنگ کنگ به عنوان یکی از موفق‌ترین استارت‌آپ‌ها، برنده جایزه ۴۰ هزار دلاری این مسابقه شد.

این بازارچه بین المللی برای مرتبط کردن دانش‌آموزان و والدین با معلمان خصوصی آنلاین در ماه می سال ۲۰۱۵ طراحی شده است. در حال حاضر، هزاران فراگیر و آموزش‌گر در این وبسایت مشغول به دریافت و ارائه خدمات هستند. خانم مایرولد اعلام کرد که قرار است در سال ۲۰۱۶ با «بیز‌اسپارک» BizSpark از زیر مجموعه‌های شرکت مایکروسافت و چند شرکت دیگر همکاری‌هایی را برای افزایش تعداد اعضاء و خدمات انجام دهند.

ثیا مایرولد هدف خود را دسترس‌پذیری آموزش برای همگان از جمله برای افراد دارای معلولیت می‌داند. موسسه وی در حال حاضر مشغول طراحی بستری آموزشی با بهره‌بری از فونت‌های ویژه افراد دارای دسلکسیا و یا خوانش‌پریشی است. آنها همینطور با همکاری دولت نروژ مشغول طراحی پروژه‌ای برای دسترس پذیری آموزش برای پناهندگان سوری هستند.

خانم ثیا مایرولد می گوید: «ما عاشق کمک به مردم برای یادگیری هستیم. تجربه آنلاین ما به شما کمک می‌کند تا آموزش‌گر مناسب خود را حتی اگر در گوشه‌ای دیگر از دنیا باشد، پیدا کنید. شما برای استفاده از این خدمات محدود به هیچ نوع خاصی از کامپیوتر یا تجهیزات پیچیده نیستید.

• پس از توافق برای یک کلاس، شما به درس زنده و کلاس مجازی خود دسترسی خواهید داشت. ما به تلفن هوشمند و دیگر وسایل ارتباطی شما، پیام یادآوری ارسال خواهیم کرد تا مطمئن باشیم که شما کلاسی را از دست نخواهید داد.
• کلاس‌های مجازی ما شامل ابزارهای آموزشی برای ارتباط متقابل همچون تخته سیاه، ابزارهای به اشتراک گذاشتن فایل‌ و دیگر موارد است.
• ما پرداخت هزینه‌ها را برای فرگیران، والدین و آموزش‌گران تسهیل می‌کنیم. شما به عنوان یک فراگیر پیش از شروع یک کلاس، هزینه آن را پرداخت می‌کنید و یا می‌توانید از والدین خود درخواست کنید تا آن را بپردازند. و به عنوان یک آموزش‌گر پرداخت هزینه زمانی را که صرف کرده اید، تضمین می‌کنیم.
• می‌توانید فایل‌های آموزشی را در دستگاه خود ذخیره کنید و هر زمان به آنها دسترسی داشته باشید.»

این پروژه موفق کارآفرینی برای بسیاری افراد از جمله دانشجویان و دانش‌آموزانی که توانایی تدریس موضوعی به دیگران را دارند، درآمدزایی کرده است و به آنها کمک می‌کند در کنار تحصیل و دیگر فعالیت‌ها به دیگرانی که در آن موضوعات دارای ضعف هستند، کمک کنند و در عین حال، خود نیز بنا به تعداد ساعت‌هایی که در هفته وقت می‌گذارند، درآمدی کسب نمایند.